The vision

the-vision

  • To be the catalyst that delivers positive change for this area by raising the standard of design, enhancing the wider public space and creating a sense of place for the benefit of the local community.
  • Create a scheme of the highest architectural quality that marks this strategically significant location as the western gateway to Canary Wharf.
  • Deliver a mixed-use scheme that provides high quality homes, affordable homes and creates new jobs for local people through the provision of a new hotel, restaurant and shops.
  • To adopt a green space strategy from the ground up through to the roof levels as a fundamental design principle, with an aim to encourage social interaction and foster a sense of community.
  • To improve pedestrian connectivity, permeability and safety to the adjacent network of streets, spaces and public transport hubs, particularly across West India Dock Road which currently acts as a barrier to movement.
  • To enhance the Westferry DLR Station entrance and improve pedestrian wayfinding and rationalise vehicle movement.

the-vision

Comments are closed.